Film

I præsenterer jeres behov, jeg ideudvikler sammen med jer og tilrettelægger derefter den produktion af film, som I ønsker omkring jeres historiefortælling.

Klima og Miljø

Film med udspring i en begivenhed/event.

Et sted i Danmark. Produceret for Folketingets Kommunikationsenhed.

Corporate film.

Årstidsfilm. Produceret for Folketingets Kommunikationsenhed.

Jeg producerer visuelle fortællinger for virksomheder, NGO’er, kulturinstitutioner og organisationer med kommunikations- og markedsføringsformål. Gennem levende billeder fortæller jeg jeres historier. Med 18 års erfaring som selvstændig fotograf og tilrettelægger samt et bagkatalog med mere end 40 dokumentarprogrammer til DR TV kan jeg levere ‘produkter’ af høj værdi for jer inden for den økonomiske ramme.

Jeg lytter til jeres behov, udvikler ideer sammen med jer og tilrettelægger derefter produktionen af film eller fotoserier, der passer til jeres historiefortælling. Jeg formidler kompleks viden på en levende måde, der engagerer og illustrerer. Uanset om det handler om at formidle ny forskning indenfor sundhedsområdet eller producerer en video til at udstilling, stræber jeg efter at skabe autentiske og meningsfulde fortællinger.

Jeg er oprindeligt uddannet som film- og tv-medarbejder og har mange års erfaring fra TV2 og DR. I dag arbejder jeg som selvstændig og dækker en bred vifte af visuelle fortællinger gennem fotografi, film. Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med anerkendte institutioner og organisationer som Kræftens Bekæmpelse, Ny Carlsberg Fondet, Folketingets kommunikationsenhed, TUBA, Bloxhub Designmuseet, Louisiana, Glyptoteket, Nivågaard Malerisamling, Ny Carlsberg Fondet, Folketingets kommunikationsenhed og TUBA, blandt andre.